Standovár Júlia

STANDOVÁR JÚLIA: RED SERIES

Mit jelent neked a mozdulatlanság? Létezik olyan fotó vagy kép, amit szeretsz újra és újra nézegetni? Milyen az idő és a kép viszonya az életedben? A STILLNESS című alkotás a Red Series első eleme, ami a fentiekben felsorolt kérdésekkel foglalkozik és játékra hívja a nézőt: a fotó nézésére, összerakására, szétszedésére és értelmezésére. A kép egy éven keresztül készült, erősítve azt a gondolatot, hogy a hangsúly magán a folyamaton, és nem a megoldáson van. Az anyag egy vászonra nyomott fotóból és magyar-angol szöveges elemekből áll.

Standovár Júlia, 2019

///

JÚLIA STANDOVÁR: RED SERIES

What does stillness mean for you? Is there a photograph or image which you like looking at again and again? What is the relationship between time and images in your life? STILLNESS is the first work in the Red Series, exploring the questions above, and calling on the viewer to play a game: a game of looking at, putting together, taking apart, and interpreting the photograph. The image was created over the course of one year, enhancing the idea of putting the emphasis on the process itself and not the outcome. The work is composed of a photograph printed on canvas and textual elements in Hungarian and English.

Júlia Standovár, 2019

///

Az alkotó elérhetősége / Artist's contact information:

juliastandovar.com

 

Standovár Júlia: Stillness with frame, from the series called Red SeriesStandovár Júlia: Stillness, detail, from the series called Red SeriesStandovár Júlia: Stillness, detail, from the series called Red SeriesStandovár Júlia: Stillness, detail, from the series called Red SeriesStandovár Júlia: Stillness, detail, from the series called Red Series